Roadtrip

Idag startade dagen tidigt. Maria och jag satte oss i bilen 05.30 och körde till Skara för att provrida en häst. Den här hästen är från Jan i Danmark som jag köpt flera hästar av, men förmedlades via ett stall i Sverige. Rätt smidigt, så jag kunde provrida denna gång (har ju köpt flera på film tidigare). Eftersom det ändå är en bit tog jag med mig släpet på vinst och förlust. Vi var där ca 11.00, tittade på hästen, red ca 10 minuter var, fick tummen upp av Maria på att den var ”godkänd”, skrev på papper och lastade klockan 12. Hästen stod som ett ljus hela vägen hem, på plats i boxen 18.00. (Obs att den var besiktad innan, jag är inte helt från vettet.)

Hästen heter Daylight och nedan är försäljningsfilmen. Jag tycker hon är finare i verkligheten, men också både piggare och känsligare än det ser ut på filmen. Inget som jag kan slänga in i verksamheten direkt, men förhoppningsvis (troligen) en häst som många av er kommer att gilla!

Jag har ju inte köpt någon häst efter Iffi, och Calle såldes ju precis, så jag ska fortfarande ha in en häst till för en fulltalig styrka. Har dock lyckats lösa hösten ganska bra genom att låna hästar, men min plan är att ha allt under kontroll i januari ”som vanligt” igen. Sedan vet man ju att det här med att hålla en plan när det gäller djur är sådär lätt…

TACK snälla Maria för hjälpen idag!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*