Ny ägare till min fantastiska Calle

Idag har jag sålt ett av mina bästa köp. Det känns konstigt, för Calle har verkligen gjort ett superjobb hos mig som läromästare på alla nivåer, både i hoppning och dressyr. Flera elever har fått tävla honom, och jag red honom upp till MsvB för några år sedan. Det är inte lätt att hitta en häst som både kan ridas av erfarna elever och av mindre rutinerade, så det blir svårt att fylla hans plats. Jag tyckte dock att det var dags för honom med ett mer varierat arbete, och nu passade det här bra med att Annikas man Niclas ville ha en egen häst. Så Calle står kvar hos mig, men med annan ägare. En toppenlösning tycker jag, och önskar Niclas lycka till!
Första bilden på mig och Calle, när jag just hade köpt honom.
<3
MsvB i Lotteräng där vi var placerade
Världens snällaste häst!
1:a med Marie hos Högvreten
Bästa bilden på oss. Så himla fin!
Och här med en annan pärla. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*