Helgen

I helgen hade jag en tvådagarskurs med fem deltagare, varav fyra var helt nya för mig. Var därför lite ”nervös” över att jag dessutom hade bokat på en plats för mycket. Jag har ju max fyra i grupp, så när jag eventuellt dubbelbokar så delar jag upp kursen i två grupper med lektioner som går lite ”omlott”. Det flöt dock på väldigt bra måste jag säga!

Måste tipsa om Santa Maria (alltså kryddor mm) som har goda recept på sin hemsida / instagram. Har bara provat detta, som jag lagade i helgen, men mycket ser gott ut och är enkelt och snabbt. Kanske inte ska erkänna att jag gjorde så lättlagad mat… 😉 Har tänkt att färdiga kryddblandningar är typ ”fusk”, men jag orkar inte ha fem olika ”konstiga” indiska kryddor hemma, som jag inte begriper mig på, så det här är perfekt!
Till efterrätt blev det citronkladdkaka (som Torbjörns mamma har gjort, mer ”fusk”). Lika bra att lägga ut receptet igen – för den är alltid så himla populär.

Kursen avslutades med lunch igår och efter det red jag Grodan och så hade jag med Anea på en privatlektion. Det blev så istället för att rida själv denna helg. Nu hoppas jag få till träning den här veckan, så att vi trimmar till oss lite inför vår sista start för i år! Efter det tänker jag nog ta det lite lugnt och rida ut mer, samt ha henne med i verksamheten lite oftare. Men planen är ändå att på sikt kunna utbilda henne ett snäpp till med de svåraste rörelserna. I alla fall för hemmabruk.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*