Helg

Den här helgen var min tanke att ha en lugn helg, men det har ändå resulterat i ett ganska späckat schema. Nu på morgonen ska jag få hjälp av Ellinor att kolla sadeln på Grodan, så jag ska snart ner och rida (hade egentligen tänkt låta henne vara idag, men det blir bara en kort stund). Sedan ska jag till Täby och coacha Marianne inför hennes tävlingsstart. I eftermiddag blir det två privatlektioner, och eventuellt rida Anea.
Dessutom är våra föräldrar här och hjälper till med saker på gården, bl.a. tapetsering av det stora rummet på övervåningen. Det kommer bli jättefint när det blir klart! Just det, fåren ska in idag också. Det är alldeles för dåligt bete i år. 🙁

Imorgon ska jag ha ett par lektioner på morgonen, och sedan döma en LA i Kungsängen. Det är dock ingen kurs i helgen, utan jag hade en eftermiddagskurs igår (förmodligen med tanken om att vara ledig idag istället…). Nu har jag ju dock förmånen att ha ett roligt jobb och jag råkar vilja jobba i helgen ändå, men det känns roligare när det inte är ett måste, utan snarare för att jag faktiskt har lust.

Hoppas ni får en trevlig helg!
Red Affe igår, och han var så himla fin! Han är MYCKET starkare och det gick att rida öppna i galopp och länga traven lite. Vilken skillnad det har blivit på honom. Grodan var också jätteduktig igår och bytte rent på hjälpen, samt börjar kunna närma sig någon slags mellantrav. Det går framåt!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*