Terminsstart 14 augusti

Tiden går som vanligt för fort… Bara en dag kvar av juli! Jag tyckte ju att sommaren just började. (I min värld är dock augusti också en sommarmånad, även om vissa verkar räkna det som höst?) Har haft en väldigt bra sommar, såhär långt. Hoppas det gäller även er! Kursen med ridning och yoga i helgen blev väldigt lyckad, kommer skriva ett längre inlägg om det när jag har mer tid.

Nu har jag ägnat förmiddagen åt kontorsjobb, och vill påminna om att terminen startar 14 augusti igen, ifall ni har missat det!
Det kommer datum för kurser så småningom, men jag vill se lite hur jag ska tävla själv först osv. Ni som är flera och vill rida ihop på en kurs får gärna göra en förfrågan. Datumen brukar ta slut snabbt som ni vet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*