Helgen

Bra helg! Kursen fredag till lördag gick superbra. Alla elever var duktiga och engagerade och då blir det ju extra roligt. Jag hade bokat in en extra plats så det var fem deltagare, därför red de kortare pass i två små grupper istället. På sätt och vis blir det ändå bättre, för det blir mer komprimerat och mer instruktioner under passet. Vädret var lagom varmt för ridning, så det var skönt. Ibland kan det ju bli helt olidligt såhär års, men det har ju inte varit så varmt den här sommaren. Ur ridperspektiv är det dock bara bra tycker jag.

Lyckades få till så himla god mat också. På fredagen lammfärsbiffar av eget kött och till det mynta-youghurt och en bulgursallad med gurka, paprika, röd lök, spenat och granatäpple. Allt ska hackas i små bitar, då blir det extra gott.
Frukost på lördag med bl.a. fina ägg från vår granne, som jag brukar köpa då och då. Skulle vara roligt med egna höns, men det får bli på lång sikt. Lite annat som går för här…
Lunch: pastasallad av bön-pasta (faktiskt godare och blir inte samma ”klump i magen” efteråt som vanlig pasta = tips!). Egen sallad, spenat, små blad från rödbetor, röd lök, gulbetor och polkabetor (skivas med mandolin). Körsbärstomater måste vi fortfarande köpa (de har inte mognat än) och vattenmelon har jag inte lyckats med heller. (Men vi har försökt.) Och så stekt halloumi, som passar väldigt bra ihop med vattenmelonen tycker jag. Supergott och enkelt, extra gott såklart när stor del av salladen är plockad utanför dörren!
Jag avslutade helgen på Fjärholmarna med en kompis igår. Det var en riktigt bra dag för en utflykt med strålande sol, och vi badade till och med. Det var dock svinkallt, men det är skönt efteråt!

Idag blir det ridning av de flesta hästarna, samt ställa i ordning inför nästa kurs som börjar imorgon. Den här veckan blir det en kurs tis-ons, och en fre-sön, så det blir fullt upp. Till helgen är det kurs med yoga, det ska bli spännande!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*