Midsommar

Midsommar gick väl inte riktigt enligt plan. Det började bra med en solig och fin morgon och vi hann förbereda det mesta för kvällens middag. Vi brukar alltid ha gäster här eftersom det är svårt att åka någonstans med egen gård.

Innan lunch började jag dock må lite dåligt men tänkte att jag kanske bara var stressad. Tyvärr var det inte bara stress, utan matförgiftning. Av vad är lite oklart, jag trodde jag hade kommit på det men är inte säker längre… Hur som helst mådde jag med andra ord inte bra alls under hela kvällen, men gästerna kom och jag satt med i alla fall. Framåt sen kväll lyckades jag börja äta lite igen så det gick ju över snabbt, men i princip hela dagen var ju förstörd. Så himla tråkigt! Å andra sidan tur att det inte hände när jag hade en övernattningskurs eller liknande, det hade inte varit så lyckat.

Igår mådde jag som vanligt igen men var såklart väldigt trött. Idag är det en lektion på eftermiddagen men annars rätt lugnt. Mina hästar är ute dygnet runt så det är ganska lättjobbat nu kan man säga!

Terminen slutade förra veckan så nästa vecka är det ett par kurser och sedan semester. Faktiskt bara 4 dagar kvar att jobba vilket känns jättekonstigt. Hänger inte med, tiden går så fort. Jag är på Gotland ca 10 dagar och sedan försöker jag  vara ”ledig” lite hemma också, alltså inga lektioner men kanske lite annat som ska fixas.

Hoppas ni hade en bra midsommar, och TACK för presenter från alla elever, samt fina kommentarer om Iffi här, på FB och Instagram. Det är så konstigt att hon inte är här längre. <3

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*