Helgen

Fin helg med riktig sommarkänsla! Har haft kurs i helgen där deltagarna har ridit passen två och två. Det har flutit på bra och hästarna har varit fina. Även Grodan är introducerad lite mer i verksamheten nu och har fått gå med i helgen. Hon är verkligen jätteduktig och okomplicerad! Min plan är att fortsätta utbilda henne och se vad det blir av henne, samtidigt som hon kan gå med på vissa pass under hösten. Det är viktigt att en häst får en bra grundutbildning tycker jag, så jag vill inte låta henne gå med för mycket och för snabbt. Sedan får vi se om jag vill ha henne på heltid i verksamheten eller inte, det beror på hur hon utvecklas. Hon har inga spektakulära gångarter men bra galopp och en utvecklingsbar trav, så det går nog att få henne riktigt fin.

Eftersom vädret har varit så fint passade vi på att grilla (eget lammkött) på lördagen och middagen rundades av med jordgubbar och vaniljglass. Så enkelt men så gott – och framförallt somrigt! Vi får se hur det här håller i sig nu då, det ser ut som om det ska bli sämre till midsommar, men jag har inte gett upp hoppet än.
Middag ute i solen, Sverige när det är som bäst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*