Första träningen borta med Grodan

Bra att jag åkte iväg idag – nu fick jag lite ny motivation och energi tillbaka! Grodan har varit SÅ duktig idag. Snäll att lasta, stod som ett ljus i transporten så jag nästan glömde att jag hade häst med mig, och skötte sig även på träningen. Jag hade hoppats på lite lugn och ro i ridhuset men det var fullt med hästar. Det var dock inga som helst problem, Grodan brydde sig inte det minsta! Det bådar ju gott inför en eventuell tävlingskarriär.

Nina har sett henne en gång i januari när hon var helt ny, och hon tyckte det var stor skillnad och att hon även har vuxit lite. Vi har inte gjort något mer än en avstämning, och flyttat lite för skänkeln. Jag fick bra känsla och hon känns mycket mer avspänd och bättre i kontakten än förut, även om hon fortfarande måste få fram nosen.

Är jättenöjd med den här hästen! Hon är rolig att rida, och lättriden törs jag nog säga. Och framförallt ett fantastiskt psyke, snäll och social och helt otittig. Ska bli väldigt spännande att se vad det blir av henne i framtiden.

Just ja, lyckats få till en sadelprovning imorgon till Anea också. Håll tummarna för att jag hittar något nu, så att jag kan ”ta itu” med henne igen också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*