Vinterhäst vs sommarhäst

En bild på Grodan när hon kom i januari, samt för några dagar sedan. Sommar-looken känns lite fräschare, eller vad säger ni? Det har nog inte hänt så mycket med kroppen än, möjligen lite rundare, men mest om magen tror jag… Planen är en månads hel vila i sommar (hon är ju bara 6), vi får väl se om hon rullar fram efter det!

Fram till min semester ska hon i varje fall ridas har jag tänkt. Hon har hunnit gå med på ett par lektioner och gjort det bra, så det känns lovande för framtiden. Jag skulle vilja hinna åka bort och träna med henne en gång innan hennes vila, om jag hinner. Mest bara för att se hur hon är att rida borta. Tror dock inte det är några som helst problem!

Min tanke från början var ju att sälja den här hästen, men jag har tänkt om. Det får ta lite tid och sedan får vi se om hon blir lektionshäst eller något annat, men hon har en fantastisk personlighet och bra psyke, så här lär hon stanna. Jag har aldrig sålt en häst och lär väl aldrig göra det heller som det verkar… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*