Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Det blev en båt på morgonen den här gången så jag var hemma tidig eftermiddag och har jobbat några timmar. Har såklart blivit semester-förkyld, trots att jag  var helt säker på att jag skulle ”klara mig”, men både mamma och pappa har varit halvsjuka så det var kanske oundvikligt. Man tror att man ska komma hem utvilad och på hugget och så är det tvärtom… Bara att hoppas på att det ger sig fort, för jag har två hästar som ska tävla i helgen, OM det går enligt plan. Just nu är jag inte ridsugen alls måste jag erkänna. Har dock motionerat några hästar under eftermiddagen, men bara på lina. Blev dock fler hästar att röra på än vad det var tänkt från början så kvällen blev lite längre än planerat. Nu ska jag i alla fall äta en god middag och så hoppas jag att jag är piggare imorgon! Hoppas ni har haft en bra helg i solen, det har jag (trots förkylning)!
Igår kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*