Semester

Framme på ett soligt Gotland. Har varit i Visby under eftermiddagen innan vi åkte ut till stugan. Blev fika i solen med mamma och utsikt över ringmuren. T är kvar hemma, för han är arbetsnarkoman – mer än jag alltså.
Insåg att jag – återigen – har misslyckats med mitt mål att ha en ledig helg varje månad. Hade planerat in två dagar i rad hela våren men det har spruckit varje gång och resultatet är totalt 6 lediga dagar sedan nyår. Hur svårt ska det vara?! Konstigt nog är jag inte så trött som man kan tro. Jag upplever ändå att jag har haft rätt bra flyt hela terminen så då blir man kanske inte så trött? Flytet tog dock slut precis innan jag skulle åka. Tror att Qurre har fått en spark för han var svullen i ett ben, och dessvärre halt, igår kväll. Jag hoppas det går över av sig själv och att inte senan är inblandad…

I alla fall, jag tror att några dagar här blir väldigt bra för mig. Jag kommer dock ”jobba” lite härifrån också, med lite planering och sådant som jag  har svårt att ha ro med hemma. Det viktigaste är ändå att få ett miljöombyte för mig, jag har inget emot att jobba lite när jag är ledig. Om någon börjar oroa sig för min hälsa nu, så kan jag meddela att det är helt självvalt och allt är under kontroll. Det är en helt annan sak att jobba mycket för sig själv jämfört med att vara anställd, och jag vill aldrig i mitt liv byta tillbaka.
Älskar försommaren / sena våren! Tror nästan det här är bättre än sommar, lagom varmt och det blommar så fint i träden. Synd att det är över så snabbt, man får passa på att njuta ordentligt nu!

Etiketter:

Ett svar

  1. Låter underbart! Njut i massor och så håller vi tummarna för Qurre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*