Tävlingsdag

Idag har jag varit på Djurgården och tävlat med Anea. Vi startade Int1 och jag är på det hela taget nöjd. Hon var jättefin på framridningen men det blev en del spänningar på banan. Väldigt tittigt och mycket som händer där. Inga stora missar men det blir svårt att visa någon energi eller bärighet när hon spänner sig, hon tappar lite bjudning och det blir för ”försiktigt”. Jag är ändå nöjd med att jag själv kan fokusera bättre nu och jag upplever att jag har mer kontroll över situationen, jag blir inte handlingsförlamad när det kanske inte flyter prickfritt. Då känns det också roligare att tävla! Hoppas dock att jag kan höja % även i den här klassen så småningom. Nu blev det 61,7% och jag skulle vilja kunna ha runt 64 som sist, men då krävs det lite mer av oss / mig. Fast än så länge är jag glad att jag ens kan delta på den här nivån!

Lena Tillman har också tävlat på Fantasi idag. Debut för Lena, och det blev nästan 64% och första utanför placering i LB3 hos Högvreten. Fantasi är verkligen en klippa på tävling! Väldigt snällt också av Stephanie att följa med och hjälpa till när jag inte kunde. Är verkligen glad över mina elever och inackorderingar som kan hjälpas åt. Jag tycker det är så roligt att det inte känns som någon stor ”skillnad” mellan inackorderingar och lektionsryttare, det är nog ganska ovanligt. Det är inte så uppdelat i det här stallet och det uppskattar jag verkligen.

Etiketter:

Ett svar

  1. Jag tycker alla i stallet är fantastiskt gulliga o hjälpsamma o ställer upp på alla sätt såå trivsamt, både lektionsryttre o ”privatisar” Häftig dag o upplevelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*