Bra onsdag

I morse var en sådan morgon när jag inte alls ville gå till jobbet. Det händer inte så ofta, men det var skittrist väder och jag har ont i halsen och då hade man gärna skolkat alltså… Men den här dagen har faktiskt blivit riktigt bra – trots förkylning.

Började dagen med utsläpp och sedan en privatlektion för Jenny och Fantasi, som fick träna lite inför kommande MsvC-start. Efter det red jag och Sofia ut med Anea och Grodan. (Vi har lyckats pricka in två uteritter mellan spöregn och hagelskurar…)Provade ett nytt bett till Anea (mer om det i annat inlägg) och det kändes oväntat bra. Lite svårt att känna på en uteritt kanske, men det kändes stadigt och avspänt.

Efter lunch red vi ut med Zigge och Qurre, och jag joggade båda hästarna kort stund i ridhuset också. Har inte lagt så mycket tid på Q om jag ska vara ärlig, men han verkar vara ett bra köp = eleverna är nöjda och han kräver ingen stor insats från min sida. Det är klart att han behöver finjusteras lite på hjälperna, men han verkar ha funnit sin plats här och trivs. Häromdagen låg han avspänt och sov i boxen på eftermiddagen och det ser jag som ett gott tecken.

Avslutade eftermiddagen med två lektioner som har gått bra. Sista med Calle och Affe och två nya elever som red väldigt trevligt och mjukt så det var kul! Nu tänker jag ägna kvällen åt att dricka thé och hänge mig åt min förkylning…

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*