Över förväntan

Den här helgen hade jag ytterligare en övernattningskurs. Lite saftigt med två helger i rad men nu kommer det dröja ett tag till nästa gång. Dessutom hade jag bokat in en extra elev så jag fick dela upp kursen i två grupper, vilket ju blev dubbla pass för min del.

Det gick dock över förväntan bra måste jag säga! Passen blev lite kortare men mer effektiva och det gick att fokusera mer på varje elev. Jag kände mig inte ett dugg stressad och då hade jag ändå stallet själv i helgen (eleverna fick hjälpa till lite), matlagningen och två privatlektioner på lördag fm. Har inte ridit däremot. Anea fick vila lör, och jag longerade sön, men det var enligt plan med tanke på att hon har gått rätt ordentligt hela förra veckan.

Kursens tema var programridning. Vi red delar ur program och avslutade med att rida ett valfritt program med bedömning som avslutning på söndagen. Alla red bra och hästarna var duktiga! Kul tema också tycker jag själv. Bra att utgå från och jobba runt programträning. Troligen blir det en repris till hösten!
En liten extra guldstjärna till Affe och Karin. Första gången här som han har gått ett helt program och han såg riktigt fin ut. Bra jobbat!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*