1 april

Jag hade tänkt skriva något bra om hästens förutsättningar för arbete, men min hjärna är inte i form idag för avancerade övningar märker jag… Inte kroppen heller! Vet inte om det är lite förkylning eller pollenallergi (?) – fast just de senaste dagarna borde det inte ha varit så mycket pollen. Verkar dock bli förkyld varje vår så har ändå köpt medicin nu så får jag prova om det blir bättre. Tror dock inte att det beror på pollen att jag även är helt slut i axlar och nacke…! Det är konstigt, ofta kan jag må hur bra som helst och sedan, från en dag till en annan, så känns det som om jag knappt kan gå. Tror att det är dags för kiropraktor snart?

Igår var jag i alla fall ledig helt från hästarna och var inne i stan en sväng på dagen. Tyckte det var en bra strategi  inför helgens kurs med övernattning. Kör två sådana helger i rad nu så det blir rätt tufft, även om det också ska bli kul.

Igår kom för övrigt årets första lamm och fler kommer det bli! Tyvärr fick vi ta bort en tacka under veckan. Hon hade utvecklat någon slags cancer (?) och hade en stor knöl mellan bakbenen, vilket ju var ett högst olämpligt ställe om man ska ha lamm. Så himla tråkigt, särskilt så nära lamning, men hon hade nog inte klarat det tyvärr.
Gammal bild dock!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*