Helgen

Dagarna bara rinner iväg, och jag vet inte riktigt vad jag har gjort sista tiden. Inget särskilt känns det som, konstigt nog? Väldigt skönt i alla fall med mer värme och längre dagar! Nu är det vår på riktigt. 🙂

I helgen har jag haft ett dagläger igår, som gick väldigt bra. Hästarna såg fina ut och alla verkade nöjda. Idag har jag varit ”ledig” från stallet, men istället har jag varit hela dagen på domarfortbildning. Vi har en ny domarutbildare nu, eftersom Roger Ohlson har ”gått i pension” (?), så idag var första tillfället med Lena Wiman istället. Tror det kommer bli bra, det kändes så!

På förmiddagen dömde vi hela program högt, två och två. Från LC till MsvB. Efter det diskussion kring bedömningen. Tycker att det var ett bra upplägg, även om det känns lite ovant och jobbigt att döma högt i grupp tycker jag. På eftermiddagen blev det lite genomgång / sammanfattning och en del diskussioner. Varje år har vi en grej vi ska fokusera extra på och i år ska vi titta på ryttaren, och inte bara ”bländas av fina hästar”. 😉 Bra! Tror det är något jag själv är rätt duktig på i varje fall – alltså att premiera god ridning och inte bara ”fina gångarter” om man ska förenkla det.

Kul med kurs och att träffa annat folk, men man blir rätt trött av att vara stilla en hel dag. Hur 17 överlever ni som jobbar på kontor??!

Veckan som kommer innehåller bl.a. träning och sadelutprovning. Hoppas på att jag hittar något bra åt Grodan, så att vi kan komma igång lite mer ordentligt. Den hon har haft nu är inte helt bra tyvärr, så nu har vi bara longerat och ridit ut lite kravlöst. Hon har dock ett fantastiskt psyke och går utan att blinka överallt, även när hon har en tittig kompis vid sin sida. Så himla bra häst måste jag säga! Är hemskt förtjust i henne. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*