Vår i luften!

Idag kändes det som vår på riktigt! Har haft en ganska intensiv, men bra onsdag. I morse släppte jag ut och hann även mocka ett gäng boxar samt skritta ut Anea – allt mellan 07.30 – 09.45 (snabbt även för att vara jag!). Skrittade inte mer än 30 min och jag borstar inte så noga kan jag tillägga…. Sedan åkte jag och Sofia och provred en häst som jag kommer köpa om den går igenom besiktningen. Berättar inte mer om den förrän jag vet att det går i lås men håll tummarna!!

På eftermiddagen red vi ut, Sofia på Calle och jag på Grodan. Calle, som ju är väldigt snäll och sävlig, var faktiskt lite tittig och gick på tvären mellan varven. Grodan däremot, tog mer än gärna täten och gick precis överallt utan att tveka – förbi grannens traktor, grejer som blåste och fladdrade, en plåtdörr som gnisslade och smällde, och reagerade inte ens när grannen drog igång en högtryckstvätt! Jag kan tänka mig samma uteritt med Anea – jag hade fått sitta på spänn hela tiden… Inte för att hon gör något dumt, men för att hon blir spänd, tittig, stark, jobbig. Grodan travade och galopperade snällt och var hur cool som helst. Skitbra temperament i den där hästen alltså!

Avslutade eftermiddagen med två privatlektioner, som gick väldigt bra. Har dessutom hunnit kratta och snygga till lite runt stallet, samt påbörjat operation tvätt av vintertäcken. Ja, jag fattar att det kan komma bakslag, men jag vägrar lägga på termotäcken igen. SÅ kallt kan det bara inte bli igen (?).
Fick dessutom en glad överraskning idag – en kartong ägg stod på min trappa när jag kom hem! 

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*