Måndag…

Fastän jag gillar mitt jobb så känns måndagar sega för mig också! Det måste vara något mentalt, särskilt som jag oftast jobbar på helgen också så borde det inte spela någon roll vad det är för veckodag! Eller så är det vädret idag…

I helgen har jag dock, förutom ett dagläger på lördagen och en hel massa privatlektioner igår, hunnit en sväng till stan för en gångs skull. Träffade min f.d. brevkompis (!) Karin, som jag brevväxlade med under några år när vi var runt 14. Nu jobbar hon som chefredaktör på SOLO, lite annat än det man själv sysslar med. 😉 Det slutade ändå med att vi mest pratade om hästar (hon har en lusitano just nu)!
Karins blogg: http://solomag.se/karin/2011/09/igar-5/#comment-921

På morgonen idag har jag ridit Iffi och Anea. Tanken var att rida programdelar inför nästa tävling med Anea, men som vanligt fastnade jag i någon slags ”uppvärmingsfas”. Hon gick kurs i lördags och vilade igår, så det var en del lösgjörande arbete som behövde tas igenom. Nu i eftermiddag ska jag till naprapaten, vilket är på tiden, för nu kan inte jag gå rakt längre. Då blir det heller ingen bra ridning!

Jag önskar jag hann träna något annat än ridning, men det är svårt att prioritera det, men att gå till naprapaten med jämna mellanrum är i alla fall ett sätt att ”hålla efter” kroppen. Ett tips för alla sneda och stela ryttare! Man kanske inte får bort alla spänningar men det är ändå ett steg i rätt riktning att bli medveten om dem.

Det finns för övrigt två platser kvar på den andra sitsträningskursen.
Se hemsidan för mer info!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*