Vårens teoripass

Den här terminen kommer varje grupp ha teori utspritt vid olika tillfällen. Jag kommer dels lägga en del av passet på säkerhet kring hästhantering (en del är repetition, men det är ett viktigt ämne) samt utrustning. Som ni vet är jag ganska petig med utrustningen, så vi tar en extra grundlig genomgång på detta.

En del av passet bör vi också hinna ägna åt ridteori, så försök att klura på och förbered om ni har några saker ni funderar på och vill ha extra genomgång av. Det kan vara en rörelses utförande, hjälpgivning, sits-tips mm. Alla grupper ”styr” sitt teoripass själva så det är lite upp till var och en att få ut så mycket som möjligt av det.

Jag kommer som sagt sprida dessa pass och har ej bestämt datum i förväg utan det blir lite när det passar. Teorin blir då i stallet / ev ridhuset och kaffe finns såklart.

Jag har inte gett ut några lappar kring mål för denna termin. Jag lägger sådana i sadelkammaren, och sedan får man lämna in dessa om man vill. Ni får också gärna komma med egna förslag om ni har någon särskild övning eller något moment ni vill träna extra på, så försöker jag efter bästa förmåga att lösa det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*