Affe 2017-07-09

Affe fick lite träning ute igår. Han var pigg som en mört och  om jag ska vara ärlig så kände jag att jag inte riktigt vågade ”släppa kontrollen” för jag hade en känsla av att han skulle kunna hitta på bus. Mycket riktigt – när jag i princip var klar och skulle trava av blev han rädd för en kråka eller ett spöke och hoppade iväg på tvären. Inte så att jag trodde att jag skulle ramla av, snarare rädd att hästen skulle ramla omkull… Han är inte den hästen som är stadigast på foten om vi säger så. Det var ingen stor grej men jag hann få lite högre puls faktiskt. Å andra sidan är det bra att han blir lite på hugget för ibland är han lite för sävlig tycker jag! Omväxling förnöjer. Och ja, ländtäcket hänger snett… Om ingen av er hade noterat det innan så har ni gjort det nu, haha. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*