Sofia och Grodan 17-02-07

  Några bilder igår när Sofia red Grodan för andra gången. Vi tycker att det här är en väldigt trevlig, men ganska känslig häst. Hon är ju precis fyllda sex och det syns att hon är lite ”valpig” men jag tycker att hon ser ut att ha en bra ridbarhet. Återkommer i den frågan när jag själv har suttit upp! Idag är dock planen att Sofia rider henne när Nina kommer, för jag vill ha ett litet omdöme på hästen.

Som vanligt suddigt och dålig bildkvalitét när jag försöker fotografera inomhus, men ni får i alla fall en ”hint” om hur hon ser ut. Litet klipp när hon travar av finns på Instagram och min privata FB.
Trevlig exteriör också (fast här är hon lite spänd) och väldigt snäll blick!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*