Helgen

Idag var min plan att gå på en heldag som SAAB / Patrik Kittel hade bjudit in till. Fick en gratis inbjudan men jag valde i sista stund ändå att stanna hemma. Det lät som en rolig grej men det började 8.45 och håller väl på till 17 eller något sådant, och jag var helt slut igår kväll så det fick bli en hästfri dag istället.

I torsdags hämtade vi ju ”Grodan” och vi var inte hemma förrän 02.00, vilket är en smula sent i mitt tycke. I fredags åkte jag och tränade med Anea, och efter det kom ett kursgäng som sov över fre-lör. Väldigt roliga och trevliga människor, vilket resulterade i ännu en sen kväll / natt och läggdags 01.00. Två sådana dagar i rad är för mycket för mig som är tant och dessutom i stort behov av min skönhetssömn… Dessutom hade jag lovat att åka in till stan igår och äta födelsedagsmiddag med min bror. En tidig middag, tack och lov, men i alla fall. Så jag ångrar inte en sekund mitt val att ta sovmorgon istället, även om Patriks clinics brukar vara väldigt bra och inspirerande.



Grodan har vi longerat fre och lör. I fredags var hon (såklart) ganska spänd men ändå snäll. Igår var det redan bättre och mer avspänt. Planen är att slänga upp min stalltjej imorgon. Hoppas Grodan fortsätter vara såhär cool. I så fall är hon den första som är såhär ”väluppfostrad” (trots att det är den yngsta jag köpt)!

 

 

 

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*