Icke hästrelaterat

Har börjat måla mitt gamla skåp som ska in i sovrummet så småningom. Ni får gärna komma med smakråd! Har börjat måla med kalkfärgen jag skrev om och den är verkligen lätt att måla med. Torkar snabbt och man kan måla i olika ”riktningar”, det rinner inte och blir inte randigt som med lackfärg. Kändes mer som att måla en tavla. Hade tänkt att måla och slipa fram lite av den gamla färgen, men det kommer inte behövas. Man kan nämligen måla ”slarvigt” så en del av det gamla gröna och bruna sticker fram fortfarande och jag kommer låta det vara så. Då kan jag ändå behålla den gamla känslan men fräscha upp det lite!

Men nu till frågan. Hade först tänkt måla hela skåpet men så kom jag på att jag kan spara ”rutorna”. Nu undrar jag om jag ska göra det eller måla allt vitt? Eller eventuellt måla med utspädd, tunn färg på rutorna så att de fortfarande syns men inte med lika skarp kontrast? Det lutar åt att jag målar med tunn vit färg på. Vad tycker ni?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*