C-tränarutbildning

Har varit på C-tränarutbildning på Strömsholm i två dagar och det har varit roligt att göra ”nåt annat” och komma bort lite, samt träffa lite ”kolleger”. Man är ju så ensam i det här jobbet!! Några bekanta ansikten träffade jag på kursen också, så det var kul.

Föreläsningarna har varit av skiftande kvalitet, en del var ganska segt och inga nyheter direkt, men en del har också varit intressant. Sen är det ju alltid bra med lite repetition!

Igår pratade vi bl.a. om tränarrollen, etik och moral, pedagogik och kostlära. Idag har vi pratat lite ekonomi och på em en föreläsning med Johan Plate kring mental träning. Det var nog den största behållningen av kursen då han är både rolig och inspirerande att lyssna på! Just mental träning är nog något att fördjupa sig mer i i framtiden, både för egen del samt för er elevers skull. Om man vill läsa mer har han en hemsida:

http://www.edvisor.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*