Lucka fem

Lucka nummer 5:
Vad önskar du att du skulle äta till middag idag?

Den här frågan tycker jag var lite tråkig, så jag tänker ändra den till VEM jag skulle vilja äta middag med! Om jag ska vara realistiskt så skulle jag vilja äta middag med min man, fast någon annanstans än hemma. Det händer alldeles för sällan!
Om jag ska vara orealistisk hade jag velat äta middag med den första familjen som bodde i vårt hus, någon gång i början av 1800-talet. Jag hade så gärna velat se hur det såg ut här då också! Det är svårt att föreställa sig hur deras liv var, särskilt jämfört med hur vi har det idag (med mobiler, tv, bil osv…). Jag gillar känslan av att bo i ett hus som många andra före mig antagligen har vigt sitt liv åt och byggt en ”verksamhet” kring. Det är lite av en ära att få fortsätta förvalta en sådan plats tycker jag. 🙂

Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Nu ska jag dock ta tag i en ny arbetsdag / vecka. Blev besviken när jag vaknade och såg att det var grönt ute igen, och enligt väderleksrapporten ska det fortsätta såhär minst en vecka framåt. Hoppas verkligen att det blir kallt innan jul igen!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*