Helgen

En ganska lugn helg denna gång! I fredags åkte jag in till stan för lite miljöombyte och middag. Även om jag inte hinner åka in så ofta så är jag oerhört tacksam över att kunna bo på landet ”på riktigt” och ändå ha så nära till stan. Nära och nära – allt är ju relativt, men jag upplever det som nära om man är inne på en timme. (Jag brukar köra till tåget och sedan åker jag kommunalt sista biten.) Hade nog drabbats av lappsjuka annars, även om jag älskar att bo såhär.

Igår hade jag stallet och ett dagläger, men fick hjälp med lunchen, och det gör ganska stor skillnad. Försov  mig dock på morgonen, vilket kanske inte var bästa starten. Det var INTE för att jag kom hem sent fredag, utan för att telefonen hade stängt av sig. Inte så roligt att vakna 30 min efter att man egentligen ska vara i stallet. Till mitt försvar kan jag dock säga att det inte hänt en enda gång tidigare!

Idag har jag bara jobbat fram till lunch, vilket ger känslan av att vara ledig hela dagen om man är van att jobba mycket. I eftermiddag blir det lite ”småjobb” hemma, som att förbereda nästa helgs övernattningskurs mm. Bara att vara hemma är dock väldigt skönt! Nu hinner jag kanske planera upp nästa vecka lite också i lugn och ro. Hoppas att ni har haft en bra helg!
15319289_10154803371312704_572427890190277346_nIbland fångar man något av en slump. Titta noga så ser ni att jag har tagit ett självporträtt. 😉

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*