Lite för mycket av allt

Jag är totalt slut, efter mycket jobb och lite sömn. Oftast är sömn min bästa gren, men av någon anledning har jag sovit sådär ett par nätter. I morse vaknade jag 04.45 när Torbjörn skulle upp, och sedan kunde jag inte somna om pga att jag visste att jag hade en stressig morgon framför mig. Dagen har ändå varit bra, men lång!

I morse hade jag utsläppet, samt mockade ”mina” boxar innan det var dags att lasta Avatar redan 08.45 för att åka och träna. (”Redan” med tanke på allt jag skulle hinna innan dess.) Tog även emot en ”ny” häst innan vi åkte. Bara en tillfällig gäst som ska vara här när ägaren är på semester.

Träningen gick jättebra! Han var superfin, speciellt i galoppen. Har inte haft såhär bra galopp innan! Kul att han visar förbättring vid varje träning. Nina satt också upp för att känna på bytena, vilket var himla bra. Det är mycket bättre att hon också får en känsla för vad som är ”problem” (nämligen att han gärna sticker iväg.) Skriver ingen lång analys om det, men tanken är i alla fall att fortsätta imorgon (hon kommer hit och hjälper mig).

Vi var inte tillbaka förrän strax efter 12. Red Anea i ridhuset och fixade lite små saker i stallet. Sedan åkte jag till Solna för att delta i ”Forum om hästutbildning och träningsmetodik” anordnat av Svenska Ridsportförbundet. Helt slut i skallen efter detta, men det var givande, och jag ska skriva ett eget inlägg om det! Måste bara smälta det lite först…

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*