Måndag

Ny vecka. Igen! Vart tar tiden vägen?? Jag minns när man gick i skolan och dagarna och veckorna släpade sig fram. Så är det verkligen inte numera, på gott och ont.

Är lite seg efter helgens två kurser, så en lite lugn morgon idag tycker jag är på sin plats. Sedan ska tre hästar ridas och jag ska åka iväg och fixa några ärenden. Inga stora åtaganden just idag, alltså.

Imorgon hoppas jag på att åka iväg och träna. Dessutom ska en häst besiktas för köp. Tanken var att göra det i onsdags, men det krockade med snöstormen. Håll tummarna imorgon! Kommande helg har jag två kurser – igen… Då blir det kurs för några inackorderingar fre-lör, och sedan en övernattningskurs lör-sön. November är visst en intensiv månad i år!

Fick för övrigt väldigt fina recensioner på företagets FB-sida efter denna helg. Tänker dela en av dem här, eftersom jag blev så himla glad för det:

”Ber att få tacka för ett par perfekta satta lektioner; välutbildade kvalitativa och glada hästar, strukturerad och kunnig tränare med mångårig erfarenhet av att kunna läsa av ryttarens och hästens status för dagen och anpassa lektionen efter det. Gediget ridhus med väl omhändertagen och bra ridhus-botten.

Stort tack Suvi, vi ser fram emot att snart få komma åter!”

Börjar min nya vecka med känslan av att ha gjort ett bra jobb i helgen, samt att jag just har kollat att det saknas 878 kr just nu för att jag ska klara mitt års mål med sålda ridlektioner. Känns som en bra start på veckan!
dsc_6468dsc_6446Ser ni likheterna? 😉

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*