Ett år sedan

Tycker att påminnelserna på FB om vad man gjorde för ett år sedan kan vara ganska roliga ibland, särskilt med tanke på mitt dåliga minne!
Idag är det tydligen två år sedan jag köpte Anea (lånade henne under flera år innan), och det är ett år sedan vi debuterade Int1 i Enköping. Jag hade tänkt åka dit nu i helgen för en sista start i år, men nu har hon ju tyvärr inte känts helt 100. Jag är dock nöjd med våra prestationer i år så det är faktiskt inte hela världen.

Däremot tänkte jag åka dit ändå, bara för att titta på några ekipage. Brukar aldrig ta mig tid till sådant, men nu råkar jag ha ett annat ärende åt det hållet så då kan jag förena nytta med nöje. Den här söndagen är ändå ”tom” i kalendern (bortsett från stalltjänst) eftersom jag hade tänkt tävla själv då. Ofta ser jag bara ekipage jag dömer (upp till MsvC) eller GP-ryttare, och jag tänkte att det kunde vara nyttigt att få lite perspektiv och se hur det egentligen ser ut på ”min” nivå. Man ser ju bara de andra när man rider fram, om ens det (är ganska upptagen av mig själv när jag ska tävla).
dsc_8564Efter debut i Int1 förra året.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*