Helgen

SÅ skönt att vara ledig lite sammanhängande. (Alltså nästan hela fredag utom provridningen, hela lördagen och jag inbillar mig hela dagen idag, även om jag måste ta in hästarna i em.) Man är ju inte så bortskämd med hela helger precis, fast det här året tror jag att jag har lyckats snika till mig lite fler lediga dagar än tidigare. Framförallt har jag effektiviserat jobbet lite och det gör stor skillnad faktiskt.

Jag känner mig lite piggare nu i alla fall! I fredags kom min lillebror på spontant besök och sov över till igår. Igår gjorde jag i princip inget alls, utom att kratta lite löv och ge fåren manikyr. (Man klipper klövarna med en sekatör.) På kvällen var vi bjudna på en 40-årsfest inne i stan. Temat var typ ”glittriga divor” så jag gick all in på glitterfronten. Idag verkar T vilja att jag ska hjälpa till att byta däck på bilarna, så jag får väl göra ett försök med mina överpiffade naglar. De lär ju inte vara lika snygga efteråt. Tillbaka till livet på gården, med andra ord.
dsc_6310Inte så vanligt förekommande bild på den här bloggen… Jag lovar dock att inte börja med sminktips eller dagens outfit.

Etiketter:

Ett svar

  1. Haha, det är ju poppis att tala om ”kontrasterna i livet” bland toppbloggare, så du får väl sälla dig till dem nu 😉

    Jag gillar ju verkligen den här bloggen, men stör mig inte alls på att det kommer in lite vardag och glitter ibland. Bara kul!

    Och naglarna var faktiskt väldigt fina. Hade velat ha en före- och efterbild 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*