Tack!

Tack för kommentarer, sms och stöttning på förra inlägget. Jag känner mig inte superpeppad för tillfället om jag ska vara ärlig. Det är dessutom nästan alltid så att om en sak börjar krångla så följer det flera, precis som det motsatta – om en sak går bra går ”allt” bra. Obegripligt. Det där kan man ju skriva ett filosofiskt inlägg om, men det får bli en annan gång. Just nu väntar jag bara på nästa katastrof, jag kan inte hjälpa det. Känner mig liksom nervös och stressad, och det är ju inte alls konstruktivt. Att hela tiden vara rationell och professionell i det här jobbet är så j*a svårt! Man måste liksom vara hårdhudad på något sätt, och bita ihop, fast man har lust att ge upp ibland.

Egentligen har dagen varit ganska bra ändå. Har ridit flera hästar, friserat och pysslat lite extra med dem. Guldstjärna till Affe som har klarat förvänd galopp åt båda håll idag! Ellinor har hjälpt mig kolla Dizas sadel (som tyvärr behöver bytas ut eller ev stoppas om). Ikväll är jag ”ledig” eftersom mina elever har teori i form av yoga idag. Jag hoppas det går bra! Själv har jag suttit vid brasan istället för ett kallt ridhus, men jag har faktiskt jobbat med annat (mail, planering osv).

Nu ska jag dock avsluta kvällen med en film, efter att jag har nattat hästarna.
dsc_0038Bara att gå vidare. Nina sa till mig idag att ”förändringar är inte alltid dåligt” och det är ju sant. Tacksam över att ha en tränare som jag kan ringa till och vara helt ärlig mot, både i med – och motvind.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*