Fixardag?

Idag skulle jag ha tävlat Nogge igen, men jag har valt att stryka mig för nu måste jag verkligen få nåt gjort här hemma… Känns lite trist för igår var han riktigt fin, men jag behöver verkligen prioritera att t.ex. stolpa hagar och göra i ordning rummet i flygeln åt Martina. Eftersom han ändå har kvalat till MsvB så känns det inte lika viktigt att åka på den här tävlingen nu. Ska se om jag hinner ut ett par gånger till under hösten, både med Anea och Nogge. Måste börja träna Nogge mer med kandaret bara, han känns tyvärr inte så bra på det, han har så svårt att ta stöd.

Ska nu börja dagen med att ha lektion för Helena och Obi, och så får vi se hur mycket annat jag ska hinna sen då… Har höga föräntningar på den här dagen och hur effektiv jag ska vara! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*