Nytt släp!

Hämtade mitt nya släp igår, från Ifor Williams. Första gången jag äger något helt nytt och oförstört känns det som! Ska bli spännande att se vad hästarna tycker om det. Det är ett enhästars så det blir lite bredare för hästen, men smalare totalt. Det jag har haft innan har jag ofta fått ställa upp brett för att t.ex. Harry och Calle ska få plats. Nu hoppas jag att de är nöjda med detta! Det är sadelkammare i, och fronturlastning, så det blir lite nya grejer att vänja sig vid för mig också. Är dock mest fascinerad över finessen att kunna låsa fast släpet på bilen så att ingen kan plocka av släpet när det står parkerat, haha. Har inte sett den funktionen förut, men det är säkert fler som har så. Smart, hur som helst!
14691067_10155454272898636_5513021783601815332_n

Etiketter:

2 svar

  1. Jag har lånat flera Ifor Williams och gillar det skarpt. Mina vänner som kör det har också varit nöjda.
    Nackdelen är väl om man åker på meeting och vill ha med sig hö och sånt…
    Sammy är ju liten, och ”gillar” att åka trångt och ”kunna ta stöd”, även om han inte är en sån som hänger, så han hade lite svårt att balansera i början. Men överlag riktigt bra släp 🙂

  2. Jag har tänkt på det där, men inte varit på meeting en enda gång so far. Får nog plats med en del i bilen också ifall det skulle bli aktuellt. får se vad hästarna säger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*