Helgen

En bra helg! I fredags var mina föräldrar här och hjälpte till med lite saker (tack!) och stannade på middag. Det blev rökt lamm (vårt eget, som jag har fått tillbaka av Helena) med potatisgratäng (av egen potatis såklart). Känns så himla lyxigt med egen mat!

lördagen red jag och Maria ut med Anea och Harry. När Harry typ galopperar ”på stället” får stackars Anea ligga som ett streck efter…
Efter lunch hade jag en kurs och två privatlektioner. Det var ju riktigt fint väder på lördagen, så jag satte mig i solen med en bok efter jobbet. Man måste passa på att njuta så länge det går känner jag!

Igår var jag och dömde tävling. Den låg väldigt bra till tidsmässigt för jag hann fixa stallet på morgonen och hålla två lektioner, samt lunchfodra innan. Klassen var liten (16 starter) så jag hann hem till insläppet också i hyfsad tid. Skönt att slippa ta in hjälp och ändå hinna med att döma! Red inget igår men var ute och sprang en vända när jag kom hem. Vädret var så skönt, alldeles ljummet och lite dimmigt – perfekt att springa i.

Nu ska jag snart ta tag i den här veckan. Det blir en hel del ridning och Anea och jag ska skärpa till oss lite och träna lite hårdare den här veckan. Skulle också behöva fortsätta måla stallet. Halva stallet är helt klart nu, inkl fönster och fönsterfoder. ”Bara” hälften kvar alltså…
13925299_10155216671223636_1005138767966766189_nFin bild på min man som är någon slags djurpratare. <3

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*