Fina sommardagar

Den här sommaren har varit himla fin såhär långt tycker jag! Inte alltför galet varmt utom några dagar, men ändå mestadels soligt. Dagarna går tyvärr så fort! I helgen har jag kurs fre-sön och näste vecka är det en kvällskurs på tre dagar samt en kurs fre-lör. Efter det tar jag en ”mellan-vecka” innan terminen drar igång den 15 augusti. Man lär sig ju med tiden, och förra året insåg jag att sommaren var på tok för kort. Den känns lite längre för mig om jag har en lugn vecka efter kurserna och innan terminsstarten. Men jag får lite panik av att det bara är två veckor dit, och 1 augusti redan på måndag! Tycker att alla årstider har sin charm, och har tagit tillvara den här sommaren ganska bra, men vill gärna suga på den karamellen lite till. Men än så länge är det flera fina dagar kvar att njuta av! Hoppas att ni gör detsamma.

IMG_0830

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*