Dag i Visby

Idag har det egentligen varit en utmärkt dag för stranden, men min andra hälft uppskattar inte sådana aktiviteter och eftersom jag ville göra något tillsammans så blev det en dag i Visby med bl.a. glass i hamnen, museibesök och ett varv i botaniska trädgården. Ganska mycket upp och ner i kullerstensgränder också. Jag blir lika förvånad varje år över hur fantastiskt Visby är, som ur en sagobok. Jag vill också bo i ett pyttelitet hus med lågt i tak och en hemlig liten trädgård överfylld av rosor! Varenda blomma verkar ju trivas bättre här än någon annanstans, och jag är ju galen i blommor och blir avundsjuk (läs: inspirerad…) Till och med ogräset är ju vackert här.

Tanken var att ge mig ut och springa en vända nu ikväll (har varit ute en gång), men det är för varmt… Och jag blev trött av att gå i stan med platta sandaler, så jag skyller på det, och hamnade istället på verandan med ett glas rosé. Det är ju trots allt semester!

Mina föräldrar kom igår, så det är snart dags att gå över till det andra huset (låter som om vi är stormrika som har TVÅ sommarstugor på Gotland, men jag kan eventuellt förklara förhållandena en annan gång), för att grilla. T åker hem imorgon, men jag stannar till tisdag kväll så jag hinner umgås med mina föräldrar lite också.
DSCN1249Vem vill inte ha det såhär?

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*