Jobb-dag

Efter en lång (och väldigt sen) sommarfrukost, med smultron i filen, så ska jag jobba lite idag. Det passar bra, eftersom det är lite sämre väder idag. Igår var det fint, men inte supervarmt – ändå har solen tagit ordentligt på mig som satt ute hela dagen (ser ut som en polkagris efter bikinin)… Så en mulen dag är faktiskt bra för min kropp!

Har lite svårt att strukturera mig dock och försöker (som vanligt) göra flera saker samtidigt. Har dock insett att mitt effektiva system i stallet inte är lika bra när man ska jobba ”på kontoret”. I stallet är det en styrka att kunna fodra med en arm, rykta med den andra och typ sopa med foten samtidigt. Även fast det kan se ut som om jag irrar runt så har jag ett väldigt bra system som ”sparar steg”. Men när man ska jobba med mail och fakturor tror jag att det är smartare att ta en uppgift i taget och ha ett bra system, istället för att hoppa mellan uppgifterna. Tyvärr har jag svårt att hålla koncentrationen – börjar uppenbarligen blogga istället… Nåja. Ska ta tag i viktigare saker nu och så kan ni titta in ikväll så lovar jag att ha lagt upp fler kurser. (Bäst att sätta press på sig själv så man får något gjort.)
13590280_10155077543313636_8513707180337439106_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*