Revansch

BRA att jag åkte två dagar! Hon var inte det minsta tittig idag. Jag tyckte inte hon var så spänd på framridningen i fredags, men när jag jämför med känslan idag så var nog det jag upplevde som ”matt” en form av spänning. Det var en enorm skillnad idag och hon kändes jättefin på framridningen, väldigt uppmärksam och mycket mer spänstig.

Inne på banan kunde jag äntligen rida, inverka och trycka till med skänkeln vid behov istället för att hon ignorerar mig pga spänning. Kändes ridbart, och som om hon också tyckte det var kul idag! Det var kanske det bästa med dagen – att vi kunde samarbeta och ha roligt. För mig var skillnaden mot i fredags stor och känslan var ca 63% men vi fick 61,44. Helt okej, men hade hoppats på lite mer med tanke på att jag hade så mycket missar i fredags. Var dock tre helt andra domare idag, men en av dem hade mig på 63,42% och det är det omdömet jag känner stämde in på min känsla.

Kommer en lite närmare analys imorgon. Här är bilder från framridningen i fredags:
DSC_0245DSC_0238DSC_0227DSC_0177DSC_0069DSC_0110Foto: Caroline Davidsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*