Första dagen ”hemma”..

.. började med att det kom tre lastbilar med sand till ridhuset. Första lastbilen lyckades tippa så högt att han gjorde ett hål i ridhustaket. Jag vet inte vad jag ska skriva mer om det utan att skriva en lång harang med fula svärord!! Naturligtvis får de stå för lagningen men det kommer ju ta ett tag!

Annars har dagen ändå varit trevlig, helt underbart att jobba hemma! Hästarna verkar acklimatisera sig bra. Jag har fixat lite i stallet men inte fått någon jätteordning ännu precis. Hagarna var vi tvugna att fixa lite till med idag. Igår brände jag såklart axlarna så jag fick fula streck så jag var tvungen att leta upp min enda axelbandslösa top och gå runt i idag (tänkte det skulle jämna ut sig lite), har dock bara en partytop med paljetter på, så den har jag gått runt i på gården men jag tror ingen har sett mig som tur – det finns dock bildbevis, se nedan.

Har longerat Anea en stund ikväll också (hennes riktiga bete börjar på lör), fick låna en åkerbit av grannarna på Snåttsta – tack så mycket! Har aldrig pratat så mycket med grannar som nu när man bor på landet, det är inte så ensamt här som man kan tro. 😉

Etiketter:

2 svar

  1. Vilken fin blogg du har Suvi!

    Stort lycka till framöver med din gård och verksamhet från mig och Irak. Det blir lite tomt på Antuna utan er…

    /Helena

  2. Tack snälla Helena, och lycka till med Irak nu! Tack snälla för att jag har fått använda honom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*