Lugn måndag

Den här veckan ska jag försöka ta det lite lugnare och vila kroppen lite. Började föredömligt idag och har bara ridit två hästar och varit hemma efter lunch – och till och med fått massage hemma! Vilken lyx!

I morse red jag en liten stund på Calle bara för att ”kolla läget” och han kändes ganska pigg och glad idag, så det var bra. Även han har fått lite massage, det kan behövas ibland när man börjar bli lite äldre. Harry var fin idag, bättre än förra veckan. Han har bara gått i hage lör-sön, och faktum är att han verkar vara typen som ”vilar sig i form”. Idag hade jag mer bjudning och då blev det också direkt lättare att få grepp om sidorna på honom. Red igenom MsvB4 och det gick helt okej. Några små pip och skutt blev det dock idag, men det är de dagarna när han busar som han är som bäst att rida. En ”dålig” dag med svag bjudning innebär lite protester och att han blir inåtvänd, jag föredrar helt klart när han agerar mer utåt, även om han är ”olydig”, eller vad man nu ska kalla det.

Nu ska jag snart gå ner till kvällens lektioner. Fick en intressant fråga ang dressyrbedömning på förra inlägget, ska ta itu med den när jag hinner. Kom gärna med mer frågor eller förslag på något jag ska skriva om! Jag vet att ni är flera som läser men ni får gärna kommunicera mer, det är bara roligt!

 

 

Etiketter:

4 svar

  1. Har tidigare haft svårt att posta kommentarer mest pga systemet tror jag… så om det går att förenkla så skulle det kanske blir fler kommentarer (vet inte ens om detta kommer funka)? Fortsätt skriva, läser alla dina inlägg! Superintressanta och välskrivna.
    /Jessica

  2. Får kolla på det, men problemet är att innan jag hade det systemet kom det ibland 100 spam-kommentarer på en dag… Och trots det här så är det ibland något som slinker igenom. Bara att radera visserligen, men 100 tar lite tid. 😉 Vet inte hur man löser det problemet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*