Slut på det roliga

Man ska gå på sin magkänsla… Hade ju mina funderingar på om jag verkligen ska ha Affe ihop med Harry och Calle, eller ha benskydd på Harry i hagen kanske… Som jag nämnde så har det varit en hel del sår på grabbarna på senare tid. Tyvärr går de i en hage där man inte ser dem hela tiden, så man kan ju bara se ”bevis” dem vad som försiggår, men jag antar att om jag hade sett hur de uppför sig så kanske jag hade särat på dem tidigare. Men nu är det slut på det roliga! Affe får klara sig själv ett tag. Åh, jag har dåligt samvete för jag vill att de ska gå i flock med kompisar! Men så länge C och H var ensamma så hade ingen av dem en skråma. Så fort Affe kom in i bilden har det varit små sår varenda dag. Mest på Harry, men även på Affe.

Idag hade någon (läs: Affe) tagit en stor tugga på Harrys bog, så det var ett öppet, rött sår. Inte nog med det, utan höger fram var alldeles blodigt. Jag tror han har trampat sig själv med brodden, men det har inte hänt så länge det har varit lugn och ro, utan nu blir det nog så i ”stridens hetta”. Han var varm och svullen och står nu med bandage. F*n! Antagligen är det inte farligt utan kommer bli svullet några dagar och sedan gå över av sig själv. MEN nästa gång kanske det blir ännu värre. Det är faktiskt inte värt det.

Jag tror att de kan gå ihop igen när det kommer gräs, så de har något att göra, och när de inte har broddar. Men för den här gången är det faktiskt färdiglekt och därmed basta! Och i det här fallet ser jag hellre att C och H går ihop så får Affe stå i skamvrån så länge. (Synd att de inte förstår resonemang och logik, så man kunde ta ett snack om det här och lösa konflikten, men så enkelt är det ju inte.) Stackars Affe! Men förr eller senare händer det något värre och det är inte värt det. (Och ni vet att jag INTE ”lindar in hästarna i bomull” men även jag har gränser.)

C och H på väg ut i hagen en vacker vintermorgon. I sakta mak - så som de borde uppföra sig i hagen!!!

C och H på väg ut i hagen en vacker vintermorgon. I sakta mak – så som de borde uppföra sig i hagen!!!

 

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*