Äntligen igång igen!

Årets första träning avklarad. Det var nog i mitten av december jag red för Nina sist. Man kan säga att jag behövde det här, för jag hade börjat tappa sugen lite efter att ha varit sjuk så mycket och så massa krångel med sadeln. (Det har jag löst nu, ska berätta i ett annat inlägg.) Till slut känns det mest som om man bara joggar runt för att rasta av hästen, men utan plan.

Nu känner jag mig taggad igen. Anea var riktigt fin idag, inte alls så ”rostig” som jag befarade. Vi har checkat av St Georges-rörelser och jobbat med att få ”sving” i traven, samt samla mot passage i slutet av passet. Traven skulle behöva bli ännu starkare och jämnare, för vi tappar takten då och då, när vi / hon inte orkar ”hänga kvar” i luften.

Finns film, men det är så rörigt med hästar i vägen osv. Skulle vilja lägga ut något litet klipp, men jag är helt kass på det här med redigering. Hur får man t.ex. bort ljudet?
Är det någon som har lust att hålla en liten kurs för mig? Hade varit roligt att kunna lägga ut mer filmer tänker jag. Har bytt dator, så jag vet inte ens om jag har ett bra program jag kan använda.
DSC_9977Ingen dagsfärsk bild, men det får duga.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*