Ligger inte på latsidan

Idag har vi (jag och Moa) jobbat på så himla bra! Jag hade 8 hästar på rid-listan idag, men jag måste erkänna att jag gav upp efter nr 7. Prioriterade att longera Zagato istället för att rida Affe. Affe har dessutom motionerat friskt i hagen idag, ihop med Harry och Calle för första gången. Det var ganska full fart kan jag lova! Kommer bilder imorgon. De är gulliga, samtidigt som man helst vill slippa se…

Har ridit Diza en liten stund och hon kändes fin! Tror det kan bli jättebra med henne. Lite vinglig och småspänd, men det släppt snabbt. Lagom i gången, mjuk att sitta på. Zagato däremot tror jag kommer kräva mer jobb. Han är rätt flott och ”syns”, men har av naturen väldigt undersatta bakben, och jag misstänker att det kan vara lite jobbigt för honom. Han ser också ut att ha en väldigt stor galopp. Jag kommer inte rida honom i helgen, han får bo in sig lite mer först.

Trots hektiskt schema var jag klar 17.15! Hade tänkt hinna städa inför helgens kurs, men nu orkar jag inte mer. Får ta det imorgon fm. Det borde jag hinna, för kursen börjar inte förrän 13.00.

Tänker istället unna mig en lugn kväll med räkor och lite bubbel – tycker att jag har skäl att fira lite nu när jag har full styrka i stallet igen!
DSC_1477En lycklig Affe!

Etiketter:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*