Läget just nu

DSC_4694Jag har nog aldrig varit så sjuk någon gång. Näsan rinner, hostar, har svårt att svälja, ont i halsen och nu en liten ögoninflammation på det. Det går inte att inte tycka synd om sig själv just nu, även om jag förstår att det finns många som har det så mycket värre.

Grämer mig över att inte kunna få vara ute och njuta av det fantastiska vintervädret – som gjort för uteritter!

Idag gick jag i alla fall utanför dörren för första gången på tre dagar, men endast för att åka till vårdcentralen. Har sovit ca en timme i natt och sova är annars min bästa gren, så jag blir galen när jag inte ens kan sova! Kändes som om jag fått nog och att det nästan hade blivit värre igen.

Var rädd att de skulle säga att det bara är ett virus, men ”tack och lov” fanns det en bakterieinfektion och nu äter jag penicillin. Så om det går som läkaren trodde ska det kännas bättre på onsdag typ. Misstänker starkt att jag måste ställa in lektionen imorgon, men kanske klarar jag onsdag i alla fall. Vi får se. Fick ögondroppar också, så snart ska jag väl vara normal igen. Tur att jag åkte in och inte väntade mer, ju snabbare jag får ett slut på detta desto bättre. Hoppas jag får sova i natt nu då bara!

Etiketter:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*