Helgen

Puh, vilken helg. Planen var att kunna vara lite ledig, men det blev ju resa till Danmark istället. Och jag är inte helt förtjust i att bila, om vi säger så. Nu var ju Torbjörn snäll och körde (jag somnar jättelätt när jag kör bil), men ändå… Vi åkte före lunch på fredagen och var framme runt 23 på kvällen. Bilade till Göteborg och tog färjan över till Fredrikshamn. Vi övernattade på ett ganska gulligt ställe i närheten av stallet. Tänk att man bara behöver åka så ”kort” bit ändå, för att inse att man är utomlands. Det jag tänker på är att det inte är rök-förbud inomhus i Danmark om man säger så. Stället där vi sov var ju egentligen rätt trevligt, men det är konstigt att äta frukost i ett rum som är helt inpyrt av rök. Jag hade verkligen glömt hur man själv brukade lukta när man kom hem efter en utekväll ”förr i tiden”.

Vi var på plats hos JM Horses 8.30 och tittade på ett gäng hästar (10-15?), men provred inte alla. Vissa var inte alls det jag sökte, men det sköna med att vara i ett försäljnings-stall, jämfört med att köpa privat, är att jag inte känner samma ”press” på mig. Knäppt att man ska känna press när man är kunden, men det känns ohövligt att säga till någon att man inte ens vill sitta upp – men jag kommer vara hårdare med det framöver. Har varit på diverse konstiga provridningar som vi inte behöver gå närmre in på här, om man säger så.

Lång historia kort, hittade en häst som vi ska besikta. Ingen idé att gå in mer på detaljer kring den innan vi vet om den går igenom, men vi håller tummarna för att det är rätt häst och att det går i lås.

Lämnade stallet vid 12, och var hemma på Wreta igen vid 23 igår.

Idag har jag haft en förmiddagskurs och sedan har jag varit ledig efter lunch. Skönt. Lade mig i sängen för att läsa, och somnade givetvis som en klubbad säl. Men imorgon är jag nog pigg igen! Hoppas ni har haft en bra helg!
DSC_0259Fina Fantasi, som också kommer från JM Horses.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*