Dagens ridning

Är helt slut i kroppen efter att ha ridit sex hästar. Det brukar jag inte ha några problem med, men jag är nog lite trött i största allmänhet. Fantasi red jag ut på, hon kändes fin och lagom pigg (men så gillar hon uteritter också). Anea fick en skrittrunda på 1,5 timme, och det låter väl inte så jobbigt, men man känner av sittbenen ordentligt efter en rejäl skritt-tur! Caramelle joggade jag bara i ridhuset. Har ridit två inackorderingar också, och så avslutade jag dagen med Harry. Han kändes fin, men jag hade dålig styrsel i kroppen efter alla hästarna innan, måste jag erkänna. Han rör sig så stort så det gäller att orka hänga med. Är nöjd ändå, vi red lite slutor i trav och galopp, byten (även lite serier) och lite piruett-jobb. Framförallt i piruetterna känns det att han är starkare nu. Kunde göra dem mindre. I serierna är det dock vingligt och lite yvigt, han behöver bli mer rakriktad. Det är fortfarande ganska stor skillnad på höger och vänster galopp, även om det är mycket bättre än när han kom. Allmänt så är han ändå mycket lättare att ”få ihop” nu, men det är en bra bit kvar innan det är helt stadigt! Och som sagt, ryttaren kanske ska hänga med också…

Nu var min plan att städa typ hela huset inför helgens tvådagarskurs, men jag orkar inte! Tänker äta tacos istället, och se på film. Hoppas jag hinner städa imorgon. Ibland får man inse sina begränsningar.
DSC_0042Förlåt om jag tjatar om den här hästen, men jag tycker verkligen att han är så fin, och jag längtar efter att kunna få i fler växlar!!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*