Morgonstund har guld i mund

DSC_9859God morgon! Onsdag är min ”favorit-dag” för då brukar jag ägna mig åt hästarna, rida de flesta själv, och sedan ha en ledig kväll. Även om jag gillar mitt jobb måste jag erkänna att det är ganska tufft att jobba mycket kvällar – i alla fall på vintern. Sommartid spelar det inte så stor roll, när solen skiner och det är ljusa kvällar.

Idag ska jag dock begränsa ridningen lite och försöka bli klar till lunch, så att jag kan åka iväg en stund på eftermiddagen. Jag måste verkligen klippa håret (inte gjort sedan i mars-april?). Sådana saker är liksom inget jag prioriterar eller tar mig tid till. Ett långt hår är ju ganska ”förlåtande” ända tills den dagen man inser att det knappt går att borsta längre… Så idag blir det lite tid till mig själv, och några hästar får vila istället. Vilket passar ganska bra, eftersom de jobbar både lör och sön den här helgen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*