”Ledig” dag

Inga hästar idag. Vaknade med ryggskott light efter gårdagens ridtur på Nogge. Kändes som om jag skulle gå av. Frukost/svara på mail samtidigt för att vara effektiv. Sen kom jag på att jag måste städa eftersom jag inte hinner i veckorna, så jag dammsög och skurade hela nedervåningen som morgongymnastik.

Vid 11 kom Jenny och Carina för att hjälpa till lite här idag – tack snälla ni! Vi började med att slå i 20 stolpar till nya hagar. Man kan tycka att det låter lite men efter att ha borrat 20 hål så har jag nu även ont i nyckelbenen (?!) och nacken. Det blev bra i alla fall, se bild. Vi har vinterhagar på båda sidorna av vägen.

Efter lunch så målade vi lite dörrar och dörrkarmar på stallet. Det är hemskt mycket detaljer att måla – blir ju aldrig klart! Men det kommer nog bli fint.

Torbjörn har plattat till marken där ridhuset ska stå, han har kört runt med en vält i typ 6 timmar idag (!), jag känner ingen som är så envis som han. Vilket dötråkigt jobb.. På bilden ser ni platsen där det snart (?) kommer stå ett ridhus!


Jag har även målat klart rummet i flygeln där det är tänkt att en praktikant kan bo. Hängde upp gardiner och tänkte även hänga upp tavlor med det slutade med att jag hade sönder glaset på den ena tavlan och sen fanns det inga krokar på baksidan av de andra två och då blev jag arg och gav upp.
Det var den dagen det, känns som om jag har jobbat som en iller och ändå inte hunnit något alls! Dessutom börjar jag bli så stel att jag antagligen måste ha rullator om typ 3 år om jag fortsätter såhär. Skulle behöva börja med yoga igen, undrar när jag ska hinna det bara??

Sista bilden är inifrån stallet, med blivande boxar och längst bort ett foderrum och en sadelkammare.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*