Produktiv dag

11923616_10154204393318636_756583516396233596_nIdag har jag hunnit med mycket! Sju hästar motionerade, tandkoll av Sockan, och de sista två eftersläntrarna till lamm är nu öronmärkta. Det märks att de är födda på betet och inte inne, de är inte alls så tama och gosiga som de andra… Det tog en stund att fånga dem med andra ord!

Iffi och Fantasi red jag bara kort, för att känna av dagsformen. Jag måste säga att Iffi är riktigt fin för att vara 19 år fyllda – svårt att tro! Sockan longerade jag bara för att hinna innan veterinären kom för att kolla tänderna. Caramelle fick gå en tur på åkern, och hon kom igång fint efter en stund. Anea red jag fram ute, för att sedan rida igenom MsvA. Kändes helt okej faktiskt. Har även ridit en inackordering, samt Harry, som fick en skogsrunda idag.

Har varit en himla fin och solig dag! Har fakturor att göra, och det är dammråttor i hela huset, men valde att blunda för det när jag kom hem. Satte mig med en bok i trädgården istället. Nu får man verkligen passa på att njuta – städa kan jag göra hela vintern sen….!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*